whattafashion.com

Modeli: Sandra Šerbec

Zaštitno lice za Color US, jedna od dvadeset finalistica izbora Miss Universe Croatia 2014, predstavnica Miss Alpe Adria International 2014 u Italiji i vrlo tražena manekenka u Hrvatskoj…malo se djevojaka može pohvaliti svim navedenim manekenskim aktivnostima u istoj godini no draga prijateljica whattafashion.com, Sandra Šerbec, s lakoćom sve uspijeva.

Zagrepčanka koja se manekenstvom bavi već dvije godine do sada je radila na dosta projekata u Hrvatskoj i inozemstvu, snimila nekoliko reklamnih kataloga-editorijala za domaće dizajnere, modne kuće, magazine i web portale, pojavila se i u nekoliko komercijalnih reklama i glazbenih spotova.

Nosila je sve prestižne modne revije u Hrvatskoj, kao i nekoliko revija u Austriji, Sloveniji, Mađarskoj.

Sandra je sudjelovala i na LISCA fashion show-u, AUSTRIA fashion-u, HOGL fashion show-u, DREFT FASHION WEEK-u, CRO A PORTER-u, PERWOL FASHION-u, WEDDING EXPO-u, te snimala za RTL ekskluziv, The Best Shop, Gloriu, Story, Jutarnji list, Lidl, UMAH fashion I mnoge druge.

 

 

Kao predstavnica Hrvatske sudjelovala je i na svjetskom izboru “WORLD TOP MODEL” koji se održao u Budapestu, te između 40 finalistica iz cijeloga svijeta ušla u TOP 12 svjetskih modela.

Sandra je divan primjer mlade žene koja marljivošću, radom i velikom ljubavlju i predanošću svom pozivu niže uspjehe na poslovnom planu. Ponosimo se prijateljstvom i ostvarenim te joj želimo da ostvari i veliku internacionalnu karijeru, koju svakako zaslužuje. Za čitatelje našeg sitea, napravili smo mali presjek najzanimljivijih fotografija iz 2014.

 

Posted by on Jul 11 . Filed under Models, Modna fotografija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010