whattafashion.com

Marinin izbor? “Divine Ljubav”


Naša prijateljica, suradnica, mlada fotografkinja i urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku, Marina Đarmati, sve češće se pojavljuje i s druge strane objektiva, na modnim fotografijama, prezentirajući radove domaćih dizajnera odjeće i nakita.
Nedavno se pojavila u jednom modnom izdanju koji je odmak od njenog stila, s obzirom da je velika ljubiteljica  tamnih boja, no upravo  ovim  odabirom pridružila se bojenju listopada u ružičasto.

“Ženstvenu tuniku od tila upotpunila sam elegantnim naušnicama “Divine Ljubav” domaćeg brenda Whisper of Nature. Riječ je o modelu nakita s facetiranim turmalinom i klasičnim bijelim biserom koji privlače ljubav u život.”, rekla nam je uvijek nasmiješena Marina, u vezi svog izbora za photoshooting.

“Romantičan make up je djelo Stelle Sović, dok je za prekrasnu fotografiju zaslužna moja draga prijateljica Martina Bošković Ribarić.”

Njen girly look je pravo osvježenje i poticaj da doda nježne tonove u ormar, slažete li se?

Posted by on Oct 13 . Filed under Accessories, Modna fotografija, Nakit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010