whattafashion.com

Severina u ponovnoj kombinaciji s MASS obućom otkriva svoj stil

Backstage fotografije Severine sa snimanja nove oglasne kampanje za Mass

Glavna muza vodećeg branda renomiranih svjetskih robnih marki Mass definitivno je Severina. Pjevačica će i u ovoj sezoni biti vodeće lice nove kampanje za kolekciju jesen zima. Na nesvakidašnjoj lokaciji, u svom zavodljivom stilu, pozirala je u vrhunskim modelima sezone.

Na snimanju se okupila provjerena ekipa u kojoj je iza fotografskog aparata stajala Jelena Balić, za make up se pobrinula vizažistica Dajana Pajkić, za styling Petar Trbović, dok je za frizuru bio zaslužan frizerski salon Ruža.

Kampanja pod nazivom „Otkrij svoj stil“ za cilj ima istaknuti raznovrsnost ponude koju MASS nudi svojim kupcima. Fotografije pokazuju pjevačicu tijekom priprema za snimanje okruženu kreativnim timom koji se brinuo i o najmanjem detalju.

Mali dio atmosfere donosimo kroz backstage fotografije, a uskoro će biti predstavljena i cjelokupna kampanja Mass za razdoblje jesen-zima 2015.

Posted by on Oct 13 . Filed under Modna fotografija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010