whattafashion.com

Unikati su njen izbor: Marina Đarmati ispred objektiva

Svestrana Marina Đarmati, karlovačka fotografkinja, novinarka, dugogodišnja prijateljica i suradnica našeg sitea te urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku, nedavno se našla i u ulozi modela, odijenuvši za tu prigodu odjeću i nakit potpisa Marla, Sisters Code by SBC.

Marina je velika ljubiteljica unikata i u svojoj privatnoj kolekciji već ima veliki broj kreacija domaćih i inozemnih potpisa. Za photosession je odabrala nekoliko različitih modnih izričaja,  koji ju odlično opisuju kao osobu. Elegantni, glamurozni look, izrazila je  Marla unikatnom asimetričnom haljinom, s ručno našivenim stakalcima, a  look rock romantičarke,  crop topom SBC Sisters Code u kombinaciji s hlačama iz eko kože by Marla i unikatnom ogrlicom Marla, s ručno rađenim detaljima.

Svojim  opuštenim poziranjem, u omiljenim kreacijama, pokazala je da se odlično snalazi i ispred kamere, u ulozi modela.

 

Fotografije: studio Vanja
Make up: Vanja Mraković
Frizura: Ivona Mušnjak
Ogrlica 2: Nives Stepinac Grgurić – Marla
Haljine: Nives Stepinac Grgurić – Marla
Hlače: Nives Stepinac Grgurić – Marla
Top: Bojana i Vladana Veljković – Sisters Code by SBC

Posted by on Jun 18 . Filed under Modna fotografija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010