whattafashion.com

Za proljeće/ljeto 2017, Saint Laurent predlaže jaki sex appeal

Primičući se uspješno Saint Laurent modnom potpisu, Anthony Vaccarello je jučer predstavio svoju debitantsku kolekciju za ovu poznatu modnu kuću. Njegova modna priča je mix stila osamdesetih, bande supermodela ali i slavnog Yvesa Saint Laurent izričaja s početka osamdesetih.

Od Vaccarella se ni nije očekivalo manje nego kvalitetno oživjeti Laurentov duh pa su u prve redove zasjela sva poznata lica, od  Jane Birkin, preko brojnih slavnih osoba do Yvesovog životnog partnera, Pierrea Bergéa, pred kojima su modeli defilirali u izazovnim mini haljinama i hlačama, često u izvedbi iz sjajnih materijala. Kolekcija puna odjeće izazovnih formi, na jedno rame, srcolikih izreza i s preklopima, dopunjena je sjajnim bazičnim komadima – hlačama, jaknama i kaputima, koji će zadovoljiti visoke ukuse i zahtjeve za kvalitetom, nosivošću i profinjenom a izazovnom estetikom.

foto: fashiongonerogue.com

Posted by on Sep 28 . Filed under Fashion report, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010