Inspiracija

Girly ružičasti smokey eye, razvedrit će magloviti jesenski dan!

Popravljaju raspoloženje, djeluju nježno i vrlo elegantno. Ispravno našminkane oči, ružičastim tonovima, u tehnici smokey eye, neće djelovati kao da imate konjuktivitis.
Ovaj make up look prigodan je za party, ljetne večeri, ali i za jesenske dane pune sivila, kada vam treba veća doza energije.

Oči možete našminkati u pink tonovima na različite načine, ovisno o obliku oka i njihovoj boji, a želite li vedar, girly look, pri čemu će pogled djelovati veselije i mladenački, upotrijebite ružičaste i narančastozlatne tonove sjenila i kajala.

Za izvedbu takvog make upa, trebat će vam primer za sjenila, koji nježno utapkajte na kapke i ostavite da se posuši. Nanesite pink sjenila ukoso po vanjskom dijelu kapka i blendajte prema središtu. Intenzivirajte ton pomalo sve dok ne dobijete željenu jačinu tona. U unutarnji kut oka stavite malo bijelog sjenila, a donji kapak obojite narančastozlatnim kajalom. Nanesite kajal u debljem nanosu pa ga nježno izbrišite tanjim kistom ili štapićem vate do željenog sfumato efekta. Uz ovaj look izvrsno će pristajati crni tuš i maskara na gornjem kapku, a na kraju šminkanja, nanesite na lice puder, dodajte rumenilo nježnog ružičastog tona i highlighter, koji će mu dati svježinu. Ruž po izboru, ružičastog tona i ovisno o prigodi.


https://www.instagram.com/p/Boy_IrOhMRq

https://www.instagram.com/p/BoeUMJ2g0_L

https://www.instagram.com/p/BoRiyytgzvV

https://www.instagram.com/p/Bjz5IhpBKlC

https://www.instagram.com/p/BmZrhZTj7Kq

 

 

 

foto spainisit.com, pinterest, youtube

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name