Inspiracija

Giveaway: Che Che set

Iza brenda CheChe stoji bračni par Goranka i Vanja Kokić. “Do izrade unikata od papira je dovela naša želja da stvorimo nešto zanimljivo a praktično. Naši unikati su namijenjeni osobama koje znaju što žele i koje su posebne a to svojim izgledom žele pokazati. Naša inspiracija su novine jer one nikad ne izlaze iz mode i uvijek su tu oko nas.”, kažu nam autori o svom radu i počecima.

Danas je CheChe brand u usponu, a atraktivni proizvodi istog potpisa našli su svoje mjesto na ramenima i oko vrata mnogih fashionistica i trendsetterica.
U giveawayu koji traje od 26. veljače u 23 h – 12. ožujka u 23 h imate priliku osvojiti komplet nakita ogrlicu i naušnice sa slike, savršeni proljetni set, koji će sigurno oplemeniti vašu garderobu i unijeti novi val svježine u kutijicu s nakitom!

Sve što trebate učini je:
– biti fan stranica Unikatne torbe i nakit od papira Che Che i Whatta Fashion (ako još niste, stisnite opciju like stranica)
– u prostor za komentare na Che Che fan stranici ispod ovog linka na članak, upišite odgovor na nagradno pitanje:

Kojih 5 proizvoda CheChe ima u ponudi?

Dobitnika/cu odabiru autori ovog branda 12. ožujka iza 23 h! Sretno!

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name