Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa drugo, odseliti barem na njen rub, izgraditi kuću tamo i živjeti na osami, daleko od civilizacije.

Napokon mi je jasno zašto se poznate i slavne osobe ali i manageri opterećeni svakodnevicom punom stresa, vole povući na brijeg ili u seosku tišinu, daleko od svih a nerijetko odabiru za svoj dom i samu blizinu proplanka i šume.

Uživajući u šetnji jednom  prelijepom, u samoj blizini grada i gazeći po lišću  zimskih nijansi, shvatih koliko je priroda čarobna i koliko je šuma tiha, nasuprot gradskoj vrevi i buci koja uznemirava naša osjetila.

U toj tišini gotovo da sam mogla čuti i opipati svaku svoju misao.

Nedostajala mi je samo poneka šumska životinjica, u trku ili u svojoj zimskoj šetnji, u potrazi za hranom i…moja Woolrich jakna, jer je krenulo puhati kad sam odlučila natrag, u civilizaciju. Godilo je kuhano vino na povratku.

A Woolrich, eh, u njega  sam se odavno zaljubila; nadam se da će se svidjeti i vama, ako već nije. :-)

Text by N. S. G.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Models Modna fotografija Trendovi

Trends & Talk: Body decoration

Oduvijek osjećate da ste drugačiji, posebni. Razmišljali ste ukrasiti svoje tijelo tetovažom ili piercingom a jedan od razloga je i