Inspiracija

Grazia za Nikolu: Najbolje za kraj

Naš bivši kolumnist i kolega Nick ( modni bloger) oštrog je pera kad su modne igre u pitanju, često ne štedi mnoge dizajnere svoje otvorene kritike  ali je vrlo blag i ima veliko srce kad čuje za neku humanitarnu akciju. U prilog ovoj tvrdnji ide njegov zadnji članak na vlastitom modnom blogu čiji nas je ulomak privukao pa donosimo link na tekst, kako biste članak mogli pročitati u cijelosti.

Jedan od rijetkih časopisa koji mi je srcu drag je GRAZIA. Ne zato što sam izašao u njemu par puta ili zbog nečeg trećeg već taj časopis za mene ima ono nešto. Uvodna riječ Selme Terlević me uvijek oduševi, a rad Petra Trbovića bude točka na I tog časopisa. Istina je da postoje neke preinake koje bi ja osobno uveo, ali treba poštovat izvorni oblik GRAZIE kakav je i u svijetu.

“Najbolje za kraj” naziv je zadnjeg editoriala za ovu godinu koji je GRAZIA pripremila, ali ja bi taj naziv “Najbolje za kraj” dodao i humanitarnoj akciji koju je GRAZIA organizirala.

Nastavak na http://nosecondguesses.blogspot.com

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name