Trendovi

HARLEY-DAVIDSON® predstavio novu jesensku kolekciju

Budući da nam jesen uskoro stiže, ikona motociklističkog stila – brand Harley-Davidson® predstavio je svoju novu jesensku kolekciju, koja spaja autentičan Harley stil s funkcionalnošću odjeće, prilagođene promjenjivim vremenskim uvjetima.
Jesenska kolekcija 2015. kreirana je za one koji vrijeme provode vani te žele izraziti svoju individualnost, bez obzira da li su ljetne vrućine ili je jesenski prohladno. Odvažan stil prate maskirni uzorci, pažljivo kombinirajući estetiku i funkcionalnost, koja je ključna te prati klasičan Harley-Davidson stil.

Harley-Davidson® MotorClothes 2015. jesenska kolekcija

Muška kolekcija odiše neobuzdanim uličnim stilom, inspiriranim sirovošću ceste, koji kombinira zemljane boje te priziva strast i slobodu. Uključuje jakne, prsluke, majice i šalove. Inovativne značajke inspirirane su vintage stilom 50-ih u kombinaciji s modernim detaljima.

’’Switchback’’ jakne koriste najnovije tehnologije te nude kupcima modernu i svestranu opciju, budući da se jednostavnim potezima zatvarača mogu skidati ili vratiti bočni dijelovi i rukavi odjeće koja se time prilagođava vremenskim uvjetima, nepredvidljivima u vožnji.

Ženska kolekcija nudi novi izgled sa zadržanim prepoznatljivim Harley detaljima. Uključuje jakne, topove, majice i šalove s detaljima čipke te asocira na avanturu koju pruža vožnja. Odaje šik i profinjen dojam u kombinaciji s vojnim maskirnim stilom. Kolekcija je protkana bogatim tkaninama s jedinstvenim grafikama i prskanim printevima boje koje ovu kolekciju čine jedinstvenom.

 

Jesenska kolekcija dostupna je u Harley-Davidson® Zagreb prodajnom salonu, Oranice 104, Zagreb. Za više informacija posjetite www.Harley-Davidson.eu/motorclothes

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa