Inspiracija

Hlače 2020. su track pants!

https://www.instagram.com/p/CD6j9deHR21

“Neka bude ležerno!” Zbog lockdowna, loungewear je postao megatrend, no ako su vam već dosadile trenirke i jogging hlače, alternativa su tailored track pants. Ove hlače su sličnog kroja trenirkama, ali su izrađene iz profinjenijih pletiva i tkanina. Udobne su i elegantne, a vjerojatno će dolaskom jeseni i mogućeg ponovnog lockdowna postati veliki hit.

Track pants su definitivno hlače 2020, ponajviše zato što puno više vremena provodimo kod kuće, radi pandemije. Savršene su za svježije ljetne večeri, ali i svakodnevni jesenski look. Udobne su i stylish. Izvrsno se slažu s oversized blazerima, a mnogi stilisti takvu kombinaciju nazivaju “working from home”, zbog njene udobnosti i visoke funkcionalnosti. Kad želite u outfitu više strukture, a ne pristajete se odreći udobnosti kakvu pružaju track pants, ovaj look je za vas.

https://www.instagram.com/p/B_ZtVQVFqBB

Igra struktura i trackpants by Y /Project

https://www.instagram.com/p/B9Z-tjZBHj4

Vrlo su moderne i nosive izvan dnevnog boravka, a mogu se stilizirati i na plemenit način, tako da im se dodaju kvalitetni, luksuzni odjevni predmeti i accessoire. Uz bluze, visoke potpetice, bodyje i blazere, track pants tamnijih tonova nosive su  u svečanijim i večernjim prigodama.

https://www.instagram.com/p/B5irrQSCFn4

Track pants u stylish business looku

https://www.instagram.com/p/BuCFS-4nGv-

Odlično se slažu s pletivima, pružaju toplinu i ugodu nošenja u hladnijoj sezoni. U kombinaciji sa bijelim sneakersicama i istobojnom majicom, čine izvrstan spoj za putovanje.
Slažu se i s trenchem i time look čine interesantnijim i unikatnijim. Fashionistice ih vole u kombinaciji s crop topovima, a tom spoju dodaju zlatni nakit, sunčane naočale i intenzivniji make up.

https://www.instagram.com/p/CD-T74Dpzr4

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name