Kozmetika

H&M make up za ljeto 2012

Glamurozna šminka ovoga ljeta u H&M-u savršen je dodatak sezonskim tropskim kupaćim kostimima. Ruž za usne svijetlocrven je, ružičasto-breskvast ili boje crvene trešnje, a živost nijansi usklađena je s otiscima na pakiranju. Također se nudi sjajilo za usne u crvenoj, vrućoj ružičastoj i sjajnoj svijetloružičastoj boji.


Palete sjenila za oči u nijansama su vodenoplave pomiješane sa smeđom, a lak za nokte u luksuznoj je zlatnoj, vodenoj metalik zelenoj i bogatoj svijetloj vrućoj ružičastoj boji.


Sjajni brončani prah dodaje završni sjaj, a proizvodi za tijelo poput losiona za tijelo i gela za tuširanje unose duh odmora mirisima “citrus passion” i “white ginger”.


Kao i u slučaju pakiranja s printom, šminka i toaletne torbice s tropskim printom znače da izgledate jednako dobro i kada nosite te proizvode i kada ih sami upotrebljavate.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Kozmetika Text by Durica

Whatta…Nail!!!

Došle su i počele mahati rukama istovremeno pričajući o umjetnim noktima. Kakvim noktima? Ništa mi nije bilo jasno, a uskoro
Inspiracija Kozmetika

Dependence of…

Kako jednom proizvođaču i iskusnom trgovcu a bome ni ne manje uspješnom marketing djelatniku, poput mene, uzeti novac u dvadesetak