Inspiracija

H&M odijeva švedske timove za olimpijske i paraolimpijske igre 2014. I 2016.

H&M ponosno objavljuje da će odjenuti švedske timove za Zimske olimpijske i paraolimpijske igre u Sochiju 2014. te Ljetne olimpijske i paraolimpijske igre u Rio de Janeirou 2016. U sklopu četverogodišnjeg ugovora sa Švedskim olimpijskim odborom i Švedskim paraolimpijskim odborom H&M će dizajnirati komplete za ceremonije otvaranja i zatvaranja Igara. Kolekcija će sadržavati i potpunu garderobu za sve švedske timove koju će oni nositi u Olimpijskom selu tijekom treninga i odmora. Odjevni će komadi biti izrađeni u suradnji sa švedskim olimpijcima koji će dati svoje mišljenje i testirati komade iz kolekcije. Surađivat će i na H&M-ovoj rastućoj sportskoj kolekciji jer H&M radi na jačanju funkcionalnosti i izvedbi svoje sportske kolekcije.

“H&M-u je čast odjenuti švedske olimpijce i paraolimpijce za nadolazeće Igre u Sochiju i Riu. Dizajn će objediniti sport i modu na posve nov način, a kolekcija će s ponosom isticati švedsko naslijeđe”, kaže Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerica H&M-a.

“Sa zadovoljstvom objavljujemo dugoročno partnerstvo s H&M-om koje će započeti opremanjem švedskog olimpijskog tima za Zimske igre u Sochiju 2014. H&M-ov je pristup inovativan i uzbudljiv, a u procesu dizajniranja sudjeluju i naši sportaši. S ponosom surađujemo s H&M-om, robnom markom koja je poznata širom svijeta”, izjavio je Stefan Lindeberg, predsjednik Švedskog olimpijskog odbora.

“Predstavljanje naše zemlje u odjeći švedske tvrtke ojačat će naš tim, timski duh i našu sliku u svijetu, osobito jer se radi o međunarodnoj priznatoj marki kao što je H&M. Doista sam sretna što nas je H&M pozvao da aktivno sudjelujemo u stvaranju odjeće koju će švedski tim s ponosom nositi tijekom Olimpijskih igara u Sochiju 2014. i u Rio de Janeirou 2016.”, kaže Anja Pärson, bivša alpska skijašica i višestruka osvajačica olimpijskih odličja, koja je istodobno predsjednica Aktivas kommitté (Komisije aktivnih sportaša Švedske).

Olimpijci će također dati svoj doprinos pri izradi H&M-ovom sportskog koncepta koji se sve više širi tako što će ponuditi svoje znanje i iskustvo pri izradi nove, široke lepeze sportske odjeće za H&M-ove kupce širom svijeta. U siječnju 2014. rezultat će biti H&M-ova sportska kolekcija koju su testirali profesionalni sportaši svjetske klase u kojoj su izvedba i funkcionalnost ključne značajke, a sjajnog dizajna i po cijeni po kojoj će biti dostupna svima.

HM Press

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name