Inspiracija

Imoćanka Ivana Gudelj nova je Miss Dalmacije!

Ivana Gudelj je nova Miss Dalmacije – tako je odlučio žiri, sastavljen dobrim dijelom također od ljepotica: uz aktualnu Miss Hrvatske Antoniju Gogić, drugu joj pratilju Hanu Bašić te Miu Franić, modela s međunarodnom karijerom.

Prvom pratiljom okrunjena je Matea Baričević iz Trogira, druga je Nika Laličić iz Splita, dok je za Miss fotogeničnosti Dalmacije izabrana Kaštelanka Ivona Knaus, a Miss šarma Splićanka Klara Tadić.

Nova misica još dvoji bi li nastupila na državnom izboru, već za tjedan dana u Crikvenici, budući da joj, po vlastitu priznanju, pista i industrija ljepote nisu fascinantni, a na izbor se prijavila na nagovor bliske osobe. Pobjedu nije očekivala: “Šokirana sam totalno! Mojima je drago, ne mogu vjerovat, imam veliku rodbinu i sad će danima biti čestitanja, ćaća će zavrtit i janje, zna se kod nas šta je red! I on je zatečen pobjedom, to je čast i obaveza, razmislit ću što s tim. Ne zanosim se ja ovim, želim upisati veterinu jer mi je najdraže družiti se sa životinjama, one nas neće razočarati kao ljudi. U slobodno vrijeme što radim? Čitam rado ljubavne romane, ali to baš i nije dobro jer po sličnom scenariju u stvarnom svijetu tražim idealnu ljubav, pa se ponekad s tog imaginarnog oblaka grubo prizemljim.”

Pistom ispred “Moon bara” defilirale su ljepotice, pred građanima i posjetiteljima Splita. Bio je to prvi izbor ljepote u organizaciji bračnog para Gordane i Borisa Franića, koji “potpisuju” i događaj “Wedding Day” a ovaj su događaj svojim nastupom uljepšali pjevači Pero Panjković, Joško Čagalj Jole, Milan Terze i grupa Viva.
Među posjetiteljima su viđene i brojne poznate osobe: dizajnerica nakita i izlagačica Maja Gudelj, Olga Dumanić iz udruge La famme, dizajneri Jurica Pirić (Arileo), Igor Đuga (Identity), Neda Makjanić Kunić, “postolar” Ledenko, dizajnerica Nives Lutz, boksački šampion Josip Granić, poduzetnik Miro Naletilić, direktor Kanala5 i prvi čovjek manifestacije “Montura” Tonči Šundov i mnogi drugi ljubitelji mode, ljepote i dobre zabave.

Fotografije: Željko Šunjić

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name