Trendovi

Inspiracija: Sivi jeans

https://www.instagram.com/p/BaqQcvLAqL4

Nabavili ste sivi jeans ili želite iskoristiti modele iz prethodnih sezona? Ova boja jeansa jako je zahvalna za kombiniranje i vrlo isplativa jer sivi jeans je nosiv u raznim prigodama, a neki modeli su toliko dobre strukture i obrada, da mogu zamijeniti štofaste hlače u uredu.

Sivi jeans pristaje uz razne vrste odjeće i sudjeluje u kreiranju najrazličitijih stylinga. Možete mu dodati casual elemente, poput udobnih kardigana i pulovera, a ove sezone odlično se slaže sa modelima koje na svojoj površini imaju detalje iz perli ili im je čitava površina posuta perlama.
Sivi jeans voli i odjeću bogatu vezom, blazere raznih krojeva, luksuzni accessoire, a dodate li mu finu svilenu bluzu, nosiv je i za večernji izlazak.

Odlično se slaže s obućom leo uzorka i crvenim torbama, te u takvoj kombinaciji djeluje izrazito stylish, a profinjeno, nježno i casual djeluje u kombinaciji s kaputima i kardiganima pastelnih tonova.

https://www.instagram.com/p/BagEpd6AIGg

 

https://www.instagram.com/p/BalH4D8AfUz

 

https://www.instagram.com/p/BaOBaJqgBB_

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa