whattafashion.com

Bloggers Wardrobe


Ponekad se kockice slože i nastane divan mozaik. Za to, naravno, treba vremena i nadasve strpljenja. Nikad bez muke nauke- tako su nas barem učili.

Trendi blogerice sada imaju svoju novu platformu.

Ne svaka pojedinačno na zasebnom mjestu, već su sve okupljene pod jednim kišobranom, tj. na jednom sajtu koji će prezentirati njihov modni odabir kao i fashion brendove koje će, možda više svjesno nego neplanski, nositi na sebi.

 

Na adresi bloggerswardrobe.com bit će prostora za promidžbu samo najboljih blogera u svijetu. Launch ovog projekta je rujan ove godine, a nedavno je planulo i posljednje prazno mjesto na ponudbu blogerima koji se jave do određenog vremenskog roka.

Posebno mi je drago čuti kako je jedna meni omiljena blogerica isto na listi. Blog Park and Cube kojeg uređuje Japanka s adresama u Poljskoj i Engleskoj, imenom Shini, vrijedan je kako zbog sofisticiranog, svojstveno osebujnog, dotjeranog, ponekad „skrenutog”, stilski isklesanog modnog izričaja u kombinaciji s izvrsnim smislom za fotografiranje.

Shini koristi napredne DSLR fotoaparate, većinom Canon marke, koji zahvaljujući njenom talentu za opažanje i vizualno aranžiranje izvlače najbolje iz date situacije i daju gotovo umjetničke slike koje su užitak za oči, pogotovo usred  sve monotonijeg sadržaja većine fashion blogova.

 

Rujan je znači početak jednog revolucionarnog projekta sa sjedištem u New Yorku, gdje će se brendovi i blogeri podrobnije upoznati, brendovi se promovirati kroz blogere, a blogeri se medijski još više nametnuti kao mogući stimulatori kupnje brendirane odjeće za širu masu.

Tako da, u jednu ruku blogeri sada moraju ustupiti svoje pojedinačne blogerske platforme kako bi skupno djelovali pod jedinstvenom domenom, ali će i dalje moći nositi odjeću koju su i dosad promovirali.

Barem tako zamišljam ovaj novi koncept.

Za Shini ( Park and Cube ) to znači favoriziranje sljedećih brendova:

www.parkandcube.com, no ima blogera koji izričito „furaju” svoje, a da ne prihvaćaju nikakve darove, ponude za promoviranje i ostalo. Takvih je naravno malo jer treba nekako spojiti strast i korist.
bloggerswardrobe.com

Text by Mariann

Posted by on Aug 6 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Text by Mariann. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010