whattafashion.com

Cvjetno proljeće na platnu

Iz Sarajeva se javlja naša suradnica Ajnira Muminović, vlasnica bloga bloisfashion.blogspot.com kao i web portala Blois.ba

Neki dan nam je stiglo proljeće no prvi njegovi dani pokazali su se izrazito hladnima i sniježnima. Nadamo se da će u narednom periodu ipak sve procvasti te donijeti puno dobrog raspoloženja kako bismo zasjali u cvijećem okupanim odjevnim predmetima.
Ovog proljeća cvijeće će se rascvasti i na našoj gardarobi jer po preporuci dizajnera floralni print bi se trebao rasuti po livadi platna.
Ženstveno, svijetlo i eterično je bio glavni temelj dizajnera kada su pripremali kolekciju za proljeće/ljeto 2013. I doista nekima je pošlo za rukom da naprave pravu oazu haljina, koje će nam uljepšati proljeće puno kiše i alergija. Ovo polje cvijeća nam nikako neće pružiti proljetni umor.

3-dimenzionalni ukrasi ostavili su me zapanjenom, haljine koje nam donose dizajneri ove godine su poput uzorka bajke. Ne možete je okusiti u potpunosti ali znate kako je biti dio bajke. Piste 2013-te su bile posvećene apsolutnom cvatu, tako da ja očekujem i ulice ispunjene cvatom. Rođenje, svježi početak i novi život dolazi nam skupa sa proljećem. Nešto poput nove godine samo oblikovan u predivne lijepe stvari.

 

Modna sezona je pripravna za modernu princezu. Dizajneri su istakli žensko tijelo na način koji nam je potpuno stran. Uspjeli su povezani nježnu stranu žene sa onom jakom, i to sve uz pomoć suptilnog seksipila. Skoro pa nevjerojatno. Također, doza umjetnosti se našla u skoro svakoj kolekciji što je posebno isklesalo veličanstvo cvjetne haljine. Dakle, ovo proljeće Vam svakako preporučujem da uskočite u cvijet, i budete najljepše do sada.


Text by Ajnira Muminović

Posted by on Mar 26 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Media, Text by Ajnira Muminović. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010