whattafashion.com

Danijela Martinović u sexy izdanju raspametila publiku Bundekfesta!

Naša ponajbolja zabavljačica još jednom je opravdala tu titulu koju nosi godinama suvereno vladajući scenom. Od prvih taktova pjesme “Zovem te ja” bilo je jasno da će sinoćnji koncert na zagrebačkom Bundeku biti vrhunski tulum za sve generacije koje su se ondje zatekle. Kao i uvijek dobro raspoložena, Danijela je dala sve od sebe da raspleše i zadovolji publiku željnu dobre zabave. Pjesme “Pleši sa mnom”, “Brodolom”, “Raspašoj” i mnoge druge i ovog puta donijele su Danijeli velike aplauze i oduševljenje okupljenih. Gotovo dva sata pjevačica je neumorno nizala svoje hitove i uživala pjevajući sa svojom publikom. Osim pravog glazbenog doživljaja, priuštila im je i odličan scenski nastup te sjajnu modnu kombinaciju, a mnogi su se složili da Danijela izgleda bolje nego ikada.


“Imam najbolje obožavatelje i svaki susret s njima za mene je praznik. Uskoro im pripremam još izneneđenja”, najavila je lijepa Splićanka čiji aktualni singl “Naivno malo pile” od ljeta osvaja radijski eter.

Fotografije:  Inga Ćužić

Posted by on Sep 27 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010