whattafashion.com

DFWZ: Ana Kujundžić

Sinoć je pred prepunom dvoranom Hypo centra započelo najiščekivanije izdanje jedinog domaćeg internacionalnog modnog događaja, Smart Fashion Weeka Zagreb. Na pisti SFWZ prikazano je čak šest revija od kojih četiri revije potpisuju domaća imena poput Ivane Popović, Ane Kujundžić, Monike Sablić i Simone Manojlović, a ostale dvije revije respektabilni londonski modni brand Fabryan i dobro poznati The Rodnik Band.

Svojom revijom veliku je pažnju privukla “kraljica patchworka”, Ana Kujundžić, splitska dizajnerica, koja je već dobro poznata članica SFWZ-a.

Svoje unikatne kolekcije od prirodnih materijala uglavnom jakog kolorita, izrađuje doradom tkanina inovativnim tehnikama veza, printa i apliciranja a svoj je rad do sad predstavila na brojnim modnim revijama i izložbama, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, kao što su Fashion Week Zagreb, Fashion Week Sarajevo, Budapest, Modepalast i Vienna.
Kolekciju proljeće/ljeto 2015  pronašla je u geometriji i pokretu a ona je sastavljena od haljina, suknji i jakni, izrađenih od prirodnih materijala u kombinaciji s umjetnom kožom.

Fotografija: Ana Kujundžić FB

Posted by on Nov 29 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010