whattafashion.com

Domagoj Biondić: “Cro A Porter će, nema sumnje, biti prava modna uvertira u ovu zimu”

Počeo je veliki modni događaj u Hrvatskoj, Cro A Porter! Ovaj modni spektakl na kojem će svoje kreacije predstaviti poznata dizajnerska imena kao što su Tomislav Bahorić, Matija Vuica, Arileo, Mario Vijačkić održava se od 1. do 4. listopada.

Neobična lokacija održavanja samog događaja je Zračna luka Zagreb i na taj način sam događaj dobija na originalnosti i prepoznatljivosti.

Nema sumnje da će nazočni uživati u revijama s kreacijama koje će ih ostaviti bez daha jer je modna dizajnerska postava koja će ‘sletjeti’ u zagrebačku zračnu luku dobro izabrana.

“Cro A Porter će nema sumnje biti prava modna uvertira u ovu zimu izuzetno je zadovoljstvo fotografirati jedan veoma značajan modni događaj u Hrvatskoj kao što je ovaj. Nova godina nosi sa sobom i nove izazove, a Cro A Porter je pravi izazov svima koji sudjeluju u ovom projektu”, istaknuo je poznati modni fotograf koji redovito prati događaj kao što je Cro A Porter, Domagoj Biondić.

J.H.
Foto: Domagoj Biondić

 

Posted by on Oct 2 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010