whattafashion.com

Dragan Vurdelja kreirao trendove make upa za reviju Toma Forda!

 

Na nedavno održanoj reviji Toma Forda, jednog od najuticajnijih modnih dizajnera današnjice, Dragan Vurdelja, ugledni profesionalni šminker sa prepoznatom internacionalnom karijerom je bio član odabranog tima koji je određivao make up trendove za predstojeću sezonu proljeće/ljeto 2015.

Prema ocjenama uglednog svjetskog magazina Allure ovi trendovi su odabrani za najseksepilnije na Londonskom tjednu mode i ove sezone uopće u svijetu. Među brojnim zvanicama iz svjetskog jet seta, našla se i Carine Roitfeld, muza Toma Forda i urednica mode magazina Harper’s Bazara na globalnom nivou, koja je svoja zapažanja o novoj kolekciji i izuzetno atraktivnom stilu šminke podijelila sa Vurdeljom.

 

Tim pod vodstvom Charlotte Tilbury, uticajne britanske šminkerice, kreirao je retro rock chick stil koji karakterizira tzv. nude look – koža na kojoj se skoro ne koristi rumenilo sa naglaskom na očima i maskarom u duplom sloju. Dragan Vurdelja se za nepune dvije godine svog rada u britanskoj prijestolnici našao u samom svjetskom vrhu kada su profesionalni šminkeri u pitanju a u prilog tome, između ostalih, svjedoči suradnja sa modnom dizajnericom Stellom McCartney i modnom kućom Burberry.

Nastavak teksta i više fotografija na www.pufnica.com

 

Posted by on Sep 17 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010