whattafashion.com

Ekstravagantno lice bijele košulje, muškog stila

Svi imamo barem jednu u ormaru, a nemamo li, sigurno se poslužimo partnerovim ormarom. Bijela košulja muškog kroja nije samo svestrani basic, nego i jedan od najpoželjnijih odjevnih komada ovog proljeća.
Bijele bluze su poput dobrih manira – uvijek su in i na njih se možete osloniti. Ugodne su, udobne, u sebi nose i nešto plemenito, naročito one izrađene iz finog pamuka i svile. Cool varijanta je široke forme, baš poput one muške i fantastična podloga za razne stylinge.
Ove sezone, bijele košulje oversized forme, nose se iznad i ispod crop hoodieja, maxi suknje i u clean verziji uz jeans.

S njima se posebno poigrala Erika Cavallini, spojivši ih sa suknjama koje su bogate mini volanima i onima midi duljine, s dodatkom maxi resa. Da bi look bio što atraktivniji, dojmljiviji, snažniji, ekstravagantniji, na pistu je uz ovaj modni spoj poslala raspareni par obuće i maxi rukavice kontrastne boje.

View this post on Instagram

TGIF accessories.

A post shared by & Other Stories (@andotherstories) on

Posted by on Mar 25 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010