whattafashion.com

Eventi: Zagreb INStyle by Pompea

Zagreb IN Style by Pompea još jednom je pokazao spektakularnu večer ljepote i mode, u Ritam grada clubu. Mnoštvo poznatih lica:  Ivana Marić, Uršula Tolj, Damir Smrtić, Ronald Braus, Tina Katanić, Ivana Ergić, Iva Kontek, Hana Tabaković, Nikolina Miletić, Vjekoslava Bach, Meri Benčić, Nina Čolak  te mnogi drugi uljepšali su modnu večer IN Stylea a modna dizajnerica Sita Ahmic iz Dubrovnika otvorila ju je i začinila  ženstvenom kolekcijom.

Odmah nakon nje, slijedilo je predstavljanje mlade i perspektivne Pole Križevac iz Valpova, sa urbanom kolekcijom upotpunjenom unikatnim nakitom.  Roberto Cavalli ekskluzivno je na na večeri ljepote predstavio svoj novi parfemski hit “Just Gold” za nju i njega, koji je oduševio posjetitelje. Poznati i priznati frizeri Amela Pejković, Dino Škrtić i studio Pilus bili su zaduženi za odlične frizure poznatih modela, dok se za make up pobrinuo tim Profokusa i Catrice make upa.

Mlada dizajnerica Petra Čutuk, koja stoji iza branda ZASU, izazvala je veliko zanimanje svojim nakitom iz poludragog kamenja a show program pripao je odličnoj Pompei, koja se predstavila sa novom linijom “Taglia una taglia”, koja doslovno vizualno smanjuje za broj. Veseli modeli, koji su predstavili njihove nove kolekcije donjeg rublja i hulahop čarapa, izazvali su pravo oduševljenje među uzvanicima.
Za glazbeni dio večeri bili su zaduženi odlični Matija Cvek feat. Dominik Žegmešter, Ivana Marić i DJ Dream Well.
Zagreb IN Style  zatvorila je Alma Premerl Zoko, naša najpoznatija modna savjetnica, koja je predstavila svoj ženstveni brand Alma Fashion, za urbanu i zaposlenu ženu. U svom modnom predstavljanju Alma se igra ženstvenim i zavodljivim rješenjima koje nude njene haljine, te stilistički upotpunjuje iste steznicima taglia una taglia by Pompea.
Zagreb IN Style još jednom je dokazao da je odlično mjesto, na kojemu se iskrenim i predanim radom može puno toga postići, što su sudionici i ovaj put opravdali.
Posted by on Dec 7 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010