whattafashion.com

Gothic and rock style by MARLA

Umjetnici se brzo prepoznaju, slični umovi se susreću i rađaju nove ideje. Donosimo novi post sve poznatijeg srpskog modno/lifestyle bloga glamrocklifestylle.blogspot.com, koji preporučuje hrvatsko modno ime za dnevne ali i večernje modne igre!

Devojke današnji dan je definitivno posvećen samo vama. Zvezde su vam naklonjene danas. Vršljajuci po internetu sasvim slučajno naletim na jedan hrvatski modni brend MARLA koji je jako cool, chic, urban….Thumbs up!

Ne mogu da kažem da je skroz nesvakidašnje jer krojevi su nam manje-više poznati, ali koncept je taj koji modele čini drugačijim. Sve je crno, koja je inače moja obiljena boja. Modeli u sebi imaju taj “gotik” šmek, rok primese i ručne radove koji su zaista super. Sve je nosivo i tokom dana i tokom večeri, samo zavisi kako ćete to da ”upakujete”. Ono što je najbitnije, modele možete kombinovati sa stvarima koje sigurno imate u garderoberu, kožne jakne, neki džemperi oversized recimo, starke ili rock ravne čizmice do članka, pocepan jeans, teksas jakna….Frizura svakako može da vam bude opuštena i vrlo spontana, šminka neka minimalistička i akcenat da stavite na oči, recimo “smokey eyes” za veče.

Nastavak na glamrocklifestylle.blogspot.com

Posted by on Sep 19 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010