whattafashion.com

“Hommage a Marylin” by Jelena Bošnjak

Nakon što je odabrana, da kao hrvatska dizajnerica, svojim kreacijama predstavlja našu zemlju, na “World beauty congress 2019.“, koji će se održati u prvoj polovici veljače iduće godine u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, Jelena Bošnjak ne miruje.
Osim što intenzivno radi na kreacijama za ovu prigodu, radi i na novim kolekcijama, te spremno pozira u atraktivnim kreacijama. Ovaj put, inspirirana Marylin Monroe, oživjela je njen stil u modernom duhu. Stylingom je ujedno pokazala, kako nositi maxi crvenu haljinu u raznim prigodama,  na”head to toe” način.
Jednom je to vrlo ženstveno, u damskom, elegantnom stilu, a idući put se ista haljina tarnsformira u novi, edgy komad, prikladan za opuštenije prigode, večernje  izlaske, slavlja, božićne partyje i sl.

U oba slučaja, Jelena je crvenu haljinu spojila sa crvenim sock boots, na “head to toe način”, dodavši monokromnoj kombinaciji mladenačku energiju i zanos, dašak bunta modnih devedesetih. Od tipičnih Marylin dodataka, tu su prepoznatljiva frizura i make up, ali i crvena, omiljena glumičina boja te izazovna cut out forma na prednjici, koja profinjeno otkriva dio dekoltea.

Crvenu od glave do pete, usuđuje se nositi malo žena jer je vrlo provokativna i atraktivna kombinacija, no sigurni smo da će se ovaj model haljine, kao i sami styling svidjeti mnogim ženama te ih  motivirati da isprobaju modnu kombinaciju u stilu dizajnerice.

Posted by on Dec 7 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010