whattafashion.com

Humanitarni event: Test yourself

Povodom Svjetskog dana borbe protiv HIV i AIDSa, tradicionalno, treću godinu za redom, Modni svet Srbije u suradnji sa Supermarket concept store-om i grupom studenata sa različitih organizijskih i umjetničkih fakulteta organizira humanitarni modni događaj edukativnog karaktera, propraćen plesom, pod nazivom TEST YOURSELF.

Cilj same manifestacije je okupljanje što većeg broja mladih na jednom mjestu radi edukacije o prevrenciji i zaštiti od ove opake bolesti.

Na modnoj reviji predstavitt će se VILLENA VISCARIA, TAMARA PAVIČEVIĆ, OLJA STOJANOVIĆ, KATARINA MILOJKOVIĆ, ANA TARA RADONJIĆ, PETRA ZORICA, ZORICA KOSTIĆ, MARIJA POGUBEROVA, NIKOLA ĐURIĆ, BUNDE STEVANOVIĆ I dizajnerica nakita JOVANA BRANIĆ. Manifestaciji se prudružuje i plesna škola EVOLUTION, TDA crew, krump i b-boy timovi, koji će svojim plesom upotpuniti ovaj događaj.

Na velikom after party-ju podrška stiže od DJeva DIVOLLY & MARKWARD i Red Bull wingsice!

Neki od modela koji će nositi kreacije su glumica Jelena Gavrilović, modni fotograf i pjevač Stefan Koković kao i mnogi drugi.

Na samom događaju odrzat će se prodaja odjeće i nakita koju su donirali sudionici ovog događaja, a prikupljeni novac bit će doniran u programe prevencije.

Posted by on Nov 30 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010