whattafashion.com

Iz susjedstva: Treća večer BH Fashion Weeka Sarajevo

Za vrijeme trajanja 37. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, modni sladokusci su zaista uživali u revijama poznatih BIH dizajnera, kao i dizajnera iz regije i modnih kuća, koji su predstavili svoje najnovije kolekcije. U prepunoj dvorani Doma oružanih snaga BIH posljednju večer tradicionalnog i jedinstvenog tjedna mode, svoju kolekciju predstavile su Blanka Zgonjanin, Marina Kosorić, Svjetlana Vuković Ceca i Amina Hasanbegović.

Atraktivna i besprijekorno ženstvena „Lolita Blanka“ je ostala potpuno vjerna svojoj modnoj filozofiji i izričaju bezvremenske mode.

Marina Kosorić je je pokazala kolekciju Aqua Marina, koja ističe osobnost žene te smatra da odjeća koju žena nosi, može pozitivno djelovati na njeno raspoloženje, samouvjerenost. Za estetsku pripremu njenih modela pobrinula se make up artistica Marina Tapara i frizerski studio Concept.

Svečane haljine Svjetlane Vuković Cece su oduševile sve prisutne.

I za kraj, svečano zatvaranje posljednje večeri 37. Nivea BH Fashion Week Sarajevo je imala Amina Hasanbegović revijom luksuznih i nježnih modela haljina, vjenčanica i kaputa.

 

 

 

 

 

Posted by on Nov 9 . Filed under Fashion report, Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010