whattafashion.com

Jeste li spremni za Guccimaniu?

Šlag na tortu, od modnih fanova dugoočekivanog filma House of Gucci je Guccimania. Ove sezone, inspiraciju za jesenske i zimske stylinge, ljubiteljice mode nalaze u Gaginim outfitima.

Film House of Gucci, koji bi trebao izaći u studenom, sniman je u Milanu i talijanskim Alpama, a stylinge potpisuje kostimografkinja i oskarovka Janty Yates. Odjeća koju u filmu nosi Gaga, odražava  status slavnog para u elitnim društvenim krugovima Italije i New Yorka. Gagin ski look ukrašen je zlatnim lancima, biserima, bijelom šubarom. Na setu je Gaga viđena u starinskom, kariranom, Burberry kaputu, suzdržanoj crnoj odjeći, crvenoj haljini ukrašenoj draguljima, krznu od samura – odjeći visokog društva  80 -ih i 90 -ih godina prošlog stoljeća.

Pažnju privlači i točkasta haljina iz Max Mara Studio kolekcije za proljeće 2021. Točkasti uzorak, proslavljen još dvadesetih godina prošlog stoljeća, kao pojam ženstvenosti, nikad ne izlazi iz mode. Stoga je uz odgovarajući styling, aktualan i u filmu koji oslikava osamdesete. Dodan mu je Guccijev vintage clutch, kao idealan dodatak.
Pomiješavši arhivske komade sa suvremenima, Janty Yates je za potrebe ovog filma, kreirala uzbudljivi, redizajnirani vintage Gucci look.

Foto pinterest

Posted by on Oct 8 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010