whattafashion.com

We like… Crni oblak T – shirts!

Igor Lazić, u narodu poznat kao crni oblak, koji je svoje autorske natpise prvo predstavio u obliku facebook postera, zatim postera i za zid, sada je odlučio isprintati ih na majice.

Odlučio sam da se ne zadržim samo na fejzbuk lajkovima, nego da umjetnost prenesem i na majice koje će se nositi i poklanjati. Iskreno, oduvijek sam imao želju da postoje majice sa mojim potpisom, koji će mnogi nositi, a evo i ja. “

Njegove majice su dostupne u crnoj i bijeloj boji, a kada su u pitanju natpisi, njih je zaista mnogo. Posjetite crni oblak. Fb stranicu, kliknite na album: crni oblak. shop i izaberite natpis koji vam odgovara. Igor je za fotografiranje odabrao onaj koji opisuje njega i njegov rad – “Budi drugačiji”.

Majice možete naručiti preko njegovog Fb profila, a kako nam je najavio, pored majica sprema i izložbe postera, te crni oblak. nakit.

Posted by on Sep 18 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010