whattafashion.com

We like… Off – White

fw17 women's Off-White™ collection photography c/o @fabienmontique

A post shared by Off-White™ (@off____white) on

Brand o kojemu se u zadnje vrijeme puno priča u modnim krugovima, zove se Off-White.

Vlasnik branda je Virgil Abloh,  arhitekt po struci, koji je u lipnju prošle godine sudjelovao  kao gost dizajner na modnoj izložbi Pitti Uomo: U okviru iste  predstavio je novu kolekciju performansom, popraćenim video projekcijom na zidovima palače Pitti.

Ovo sudjelovanje donijelo mu je višestruke koristi i povezalo ga s brojnim drugim brandovima, a od zapaženih suradnji ističe se ona sa švedskim gigantom IKEA.
U suradnji sa ovom švedskom kompanijom namještaja predstavio je tepih, u koji je utkana autentična OFF-WHITE estetika, izražena u logomaniji i eklektičnim kombinacijama stilova, namijenjena  mladim, modno osviještenim kupcima.

Off-White™ Design Studio c/o @IKEAtoday ~ "non-clothing" project

A post shared by Off-White™ (@off____white) on

Od ostalih inovacijskih rješenja ističu se čizme s natpisom “For Walking” koje su oduševile  brojne streetstylerice i ljubiteljice mode, torbe s industrijskim remenjem i redizajn  kultnih tenisica sportskog giganta Nike.

@liyakebede in fw17 Off-White™ "boots"

A post shared by Off-White™ (@off____white) on

 

Posted by on Jan 23 . Filed under Design, Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010