whattafashion.com

Moda je igra u kojoj treba znati uživati!

Botanical mood 🌺🌸🌼 #NYC

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Ona uvijek djeluje ležerno odjeveno, bez obzira nosi li midi haljinu, ogrtač  s uzorkom ili sock boots floralnog motiva. Darja Barannik ima osjećaj za mjeru, zna kada treba stati s kombinacijama uzoraka i formi, pa njeni stylinzi nikad ne djeluju prenatrpani, poput kostima za maskenbal.
Život u Oslu inspirira ju i za kreativne zimske stylinge pune layeringa i one  za oblačnih dana s padavinama, pa je rado viđena na gradskim ulicama.

Mix it up 🍭

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Njeni streetstyle lookovi zabilježeni su širom Europe i na svim bitnim fashion weekovima. Darja Barannik nosi svoj samouvjereni stav poput najskupljeg accessoirea i rado pozira pred kamerama. Kakve će kombinacije nositi koji dan, ovisi o raspoloženju, no ona toliko voli modu, da smatra, kako  je dosadno opredijeliti se za samo jedan stil, pa ih rado miksa i mijenja. Zajedničko svim njenim modnim izričajima ipak je elegancija, a voli i high heel sneakresice. Svaki komad koji bira sadrži wow efekt, a to mogu biti torbica ili cipele, u službi eyecatchera. Najradije se odlučuje za statement obuću, što joj pričinjava veliko zadovoljstvo i kako kaže, popravi svaki lošiji dan.

🦄🌸💅🏼😈🍇 #mbfwtbilisi

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

U njenoj je garderobi i dosta blazera, koje inspirirana Phoebe Philo stylinzima za Chloe, nosi i sama na način da im jedan kraj umetne u suknju. Kombinacije pastelno ružičaste i žute nalazi inspirativnima, a shopper s monogramom svestranim komadom.

Countdown 🌸🐢 #fashionweek Photo @thestyleograph

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Darja svojim stylinzima poručuje da u modi trebamo biti hrabri i kreativni, igrati se, pustiti mašti na volju i ne plašiti se eksperimenata. Također podsjeća da je dobro isprobati razne trendove jer to je put do izgradnje vlastitog stila. Tek kad isprobate puno kombinacija i vrsti odjeće, možete znati u čemu se osjećate najbolje. Njen je moto “Igraj se s modom, ali pritom se ugodno osjećaj!”

My party outfit in this months @costumedk and @costumenorge 💃🏻💃🏻💃🏻y

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

 

Posted by on May 15 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010