whattafashion.com

Moj život ispred kamere: Marina Đarmati u novoj Philips kampanji

Živimo u tehnološki vrlo naprednom dobu, iako se možda na prvi pogled ne čini tako, do sada isključivo informacijski pojam umjetne inteligencije možemo pronaći svuda oko nas. Philips je spremno odgovorio na potrebe potrošača koji ne žele samo visokokvalitetne uređaje, već tehnologiju koja im pomaže da postignu brže i više, te je tako patentirao jedinu parnu postaju na svijetu koja koristi umjetnu inteligenciju pomoću ugrađene kamere.

Za potrebe lansiranja tehnološki napredne parne postaje PerfectCare 9000 Series, Philips se odlučio za nesvakidašnji pothvat i organizirao profesionalno snimanje. Prvi put u Hrvatskoj, u sklopu priče Moj život ispred kamere, javnosti su predstavljeni renomirani hrvatski urednici i novinari – ispred članaka. Tako su se u ulozi fotomodela pronašli Jasminka Bračanov, Nikola Grbin, Alma Premerl Zoko, Zvonimir Pelko, Dina Plevnik Hajduk i Marina Đarmati koji su iskusili svjetla reflektora, prepustili se u ruke stručnjaka i ušli u svijet inovacije.

Kreativne fotografije potpisuje Andrea Mulder, dok je za potpuni sjaj glavnih aktera zaslužna vizažistica Klaudija Kelemović.

Posted by on Oct 11 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010