whattafashion.com

Naša Kraljica mode brani boje Hrvatske na svjetskom izboru ljepote, uz ljepoticu Vanessu, vizažisticu Mariju i ostali stručni tim

Kad na jednom mjestu okupite lijepe, talentirane žene, svaku talentiranu za svoje područje i pune  pozitivne energije, dobit ćete divan rezultat i projekt koji će vas oduševiti.
Jedan od takvih projekata je “World beauty congress 2019.“ koji će se održati u prvoj polovici veljače iduće godine u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana. Ovo svjetsko natjecanje ljepote, u kategorijama modnih dizajnera, make-up artista i frizera,  ove godine ugostit će tri Kaštelanke, koje će predstavljati Hrvatsku.
Izbor se održava pod budnim okom Aleksandra Rajkova, regionalnog direktora  ovog izbora.

Model, koji je odabran za ovo natjecanje je Kaštelanka Vanessa Brzica, koja će zablistati u haljini Jelene Bošnjak, dizajnerice iz Kaštela. Uz izbor najbolje haljine, koju potpisuje Jelena, naša predstavnica predstavit će se i make upom i frizurom, kreiranima specijalno za ovu prigodu, a za njih su zaduženi vizažistica Marija Generalić Bogić i ostali stručni tim.

Ženski tim borit će se za visoki plasman, pa čak i pobjedu, među predstavnicima više od sto država iz cijelog svijeta.

Dizajnericu Jelenu Bošnjak ne treba posebno predstavljati, njene kreacije su prepoznatljive i omiljene među ženama dugi niz godina, a  Hrvatsku će predstavljati u tri kategorije, Hollywood Red Carpet i Wedding day. Za Vanessu priprema vjenčanicu, kao jednu od tema izbora.
Kreacije za sva tri natjecanja već su u izradi, a Jelena ne želi otkriti kako će izgledati, no kaže da će svi kad ih ugledaju ostati bez riječi.
Sudeći po njenim dosadašnjim glamouroznim i vrlo ženstvenim kreacijama, ne sumnjamo da će i ovaj put oduševiti svojim dizajnom.

Posted by on Dec 2 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010