whattafashion.com

Nives Gvojić – druga pratilja Miss New Year Balkan 2015

Na nedavnom izboru za Miss New Year Balkan 2015, održanom 30. 12. 2014. u Skopju, hrvatska je predstavnica, mladi model Nives Gvojić, u konkurenciji između 12 djevojaka pozvanih od strane organizatora, osvojila titulu
” 2. Runner up ” ( druga pratilja ). Ambiciozna studentica managementa u turizmu, koja ozbiljno kroči stazama proslavljenih missica, primila je Invitations Card za Miss Diamond World 2015  te ovim putem osvojila mogućnost nastupa na svjetskom izboru u Alžiru koji će se održati od 01.03.-11.03. 2015.

Nives je istakla da to tog uspjeha  ne bi došla bez podrške prijatelja, sponzora te dizajnerice Franka Dizajn iz Zagreba. U kratkom intervjuu zahvalila je svima na podršci i osvrnula se na utiske izbora Miss u Skopju: “Skopje je  predivan grad, povodom novogodišnjeg razdoblja bio je predivno okićen. Dojmovi oko izbora su odlični a vrijeme sam provodila u ugodnom druženju s djevojkama/kandidatkinjama iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova, Albanije, Poljske te stekla vrijedno iskustvo za predstojeći svjetski izbor Miss. Pobjednica Miss New Year –Balkan 2015 je bila moja cimerica i aktualna miss Beauty of Albania Atalanta Kercyku, a titulu prve pratilje ponijela je Poljakinja Lucja Kržak.

Članovi žirija bili su ugledni ljudi iz svijeta izbora Miss i sponzori te jedno od najpoznatijih imena na Balkanu ( u izborima Miss ) gdin Rajkov Aleksandar, koji mi je ponudio suradnju i postao moj manager. Po povratku u Hrvatsku jedva sam čekala podijeliti radost sa mojim najmilijima i prijateljima te sam već sada u velikim pripremama za Alžir Miss Diamond World. Ne bih željela pretjerivati, ali ako se i iz Alžira vratim sa uspjehom u TOP 3 ( od 40 zemalja ) bit će to najljepši početak godine, kao što je i ovaj izbor bio za kraj 2014.-te. Posebno se radujem viđenju s dragom prijateljicom iz Albanije – Atalantom, koja će na svjetskom izboru predstavljati svoju zemlju.”

Posted by on Jan 10 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010