whattafashion.com

Održana revija “Kap dobrote” u Vukovaru!

Udruženje manekena Hrvatske (UMAH), pod pokroviteljstvom grada Vukovara, organizirao je i sinoć održao humanitarnu modnu reviju „Kap dobrote“ u Kongresnom centru hotela „LAV“ u Vukovaru.

Punu dvoranu kongresnog centra predvodilo je i izaslanstvo Grada Vukovara, na čelu s Marijom Budimir – zamjenicom gradonačelnika Vukovara, kao i mnogi drugi koji su iskoristili ovu priliku da pogledaju nove kolekcije priznatih dizajnera i modnih kuća kao što su: Kotka – Krapina, Art Dizajn – Krapina, Iggy Popović-Zagreb, Greta Gudelj – Zagreb, Moda Stolnik – Zagreb, Rukotvorine-Osijek, Pompea – Milano/Zagreb, Mina Petra-Zagreb, Franka Dizajn-Zagreb, La Marye – Zagreb.

Na modnoj reviji predstavili su se i modeli, manekeni iz Zagreba, Osijeka, Vinkovaca, Županje, Donjeg Miholjca i dr koji su zajedno s organizatorom, Udruženjem manekena Hrvatske(UMAH), zaista priredili lijepu priredbu za građane našeg grada heroja Vukovara.

Po završetku revije, na licima posjetitelja bilo je vidljivo zadovoljstvo i želja za još više sličnih događanja U Vukovaru.

Fotografije:

UMAH službeni fotograf revije – Krešimir Rešetar

 

Posted by on Dec 16 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010