whattafashion.com

Originalni modni dodatak – torbice by Olympia Le Tan

Olympia Le-Tan je samouka pariška modna dizajnerica. Karijeru je započela u Chanelovom dizajnerskom studiju s Karlom Lagerfeldom, a zatim je otišla u Balmain gdje je blisko surađivala s kreatorom i fotografom Gillesom Dufourom.

Lansirala je 2009. godine  istoimenu marku modnih dodataka, kombinirajući svoje dvije strasti; vezenje (talent je naslijedila od bake) i književnost (ljubav koju dijeli s ocem, francuskim ilustratorom) da bi stvorila unikatne torbe. One su ručno kreirane od izvezenog platna i mjedi i raspoređene u više od 30 odabranih trgovina diljem svijeta. Svaka nova serija sastoji se od samo šesnaest primjeraka, a cijena im je ekskluzivna i na taj način rezervirana za bogatije fashionistice. Na ideju da napravi torbicu, Olympia je došla tako što se sažalila na sve dobre knjige koje su zbog interneta zaboravljene. U njezinoj modnoj knjižnici sada se nalaze torbice posvećene slavnim pisanim i sviranim djelima! Proboj na modnu scenu doživjele su prije dvije godine kada su ih na crvenom tepihu nosile brojne poznate glumice poput Natalie Portman, Michelle Williams, Clemence Poesy i Tilde Swinton.

Nastavak čitajte na myinspiringeveryday.wordpress.com

Posted by on Mar 2 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Text by Marina Đarmati. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010