whattafashion.com

Outfiti iz ormara by Lady Misch Masch

Na naš mail stiglo je puno upita i prijedloga, neki od čitatelja pitaju kako najbolje iskoristiti poneki odjevni predmet koji im već godinama stoji u ormaru neiskorišten, a ne žele ga baciti. Drugi su toliko vezani za neki odjevni predmet da bi ga rado nosili kroz više godišnjih doba. Dragoj prijateljici Whatta Fashion, sve poznatijoj blogerici Lady Misch Masch, prepustili smo vaše upite za styling a ona će vas od sada na našim stranicama savjetovati i predlagati  kako u ova krizom pogođena vremena iskoristiti maštu.

Imam jednu lijepu haljinu pastelne boje, ljetna je i pamučna. Kako ju stvarno obožavam, rado bih ju nosila i sada, u jesen, ali nemam ideju kako  ju iskombinirati a da ne izgleda bezveze. Mislila sam na balerinke, ali to mi izgleda dosadnjikavo! Hvala na odgovoru!
Antonija (24 god)

Draga Antonija, u današnje vrijeme se stvarno može sve sa svačim iskombinirati, a da izgleda vrlo urbano i moderno. Nema razloga da ne nosiš svoju omiljenu haljinu i u jesen, i  zimi, samo ako ju dobro utopliš nekim jesenskim ili zimskim detaljima. U svojem ormaru imam i sama jednu  pastelno zelenu haljinu, nisi naglasila boju tvoje haljine, ali vjerujem da bi i neka druga pastelna boja prošla u  kombinaciji koju ti predlažem.
Moj izbor (ne jedini, jer mi pada na pamet puno kombinacija) je uz navedenu haljinu crna kožna jakna, koja definitivno podsjeća na jesen, crne cvjetne čizmice koje su pune boja i izvrsno pašu na haljinu, te crvena torbica koja razbija cjelokupni outfit i bojom popravlja raspoloženje. Uz sve navedeno slobodno dodaj hrpu šarenih narukvica koje će provirivati ili biti na rukavu kožne jakne, ne zaboravi naočale i spremna si za izlazak.
Nadam se da ti se sviđa moj prijedlog, možeš slobodno nositi i balerinke, ali onda obuci neke najlonke zabavnog uzorka da  cijela kombinacija ne djeluje, kako si sama rekla, dosadno!

Lady Misch Masch

[vsw id=”rhdXxDkTCRQ” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Posted by on Oct 13 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Media, Text by Lady Misch Masch. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010