whattafashion.com

Poznata splitska dizajnerica Jelena Bošnjak ponovno oduševila! Večer ljepote, mode i stila za pamćenje

Kada stvarate u najlipšem gradu na svitu, u kojemu ne znate što vas više inspirira, da li povijesni spomenici, mediteranski mirisi, šum morskih valova, splitske ljepotice ili podrška prijatelja, divno je biti dizajner i svijet bogatiti svojim idejama. Upravo takvu poruku šalje osmijeh Jelene Bošnjak, poznate splitske dizajnerice.

Jelenina nepresušna kreativnost nedavno je ponovno oduševila dame sa stilom, prijatelje, klijentice i saborske zastupnike, koji su se jedne tople lipanjske večeri, okupili na modnom druženju, povodom njene prve samostalne revije.

Poznate splitske ljepotice blistale su na pisti Casina Arena Kaštel Lukšić u neodoljivim dizajnerskim kreacijama i veselo pozirale fotografima u inspirativnom okružju. Jelena je i ovaj put oduševila ljubitelje svog dizajna, atraktivnim, glamuroznim modelima, po kojima je preponatljiva, ali je  stekla i neke nove klijente.

Dame su pokazale veliki interes za njenu kolekciju  i odmah zaredale s upitima i narudžbama, pa na splitskim ulicama i raznim glamuroznim događanjima, nestrpljivo iščekujemo njihove outfite.

Posted by on Jun 29 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010