whattafashion.com

Predstavljamo prekrasan spot autorske pjesme “Lika prati me u stopu”

Pratite li rad naše stalne suradnice i prijateljice Marine Đarmati, sigurno će vas razveseliti ova vijest.  Nedavno je jedna Marinina fotografija prezentirana u sklopu posebnog video spota.

U ovo doba izolacije otežano možemo putovati, još manje snimiti dobar spot, no zato možemo preko fotografija virtualno uživati iz udobnosti doma. Izazovno vrijeme potaknulo je tako i poznatog karlovačkog glazbenika Milana Pršu. Naime, objavio je spot o Lici i Velebitu, a u sklopu kojeg je upriličio predivne kadrove fotografa i ljubitelja ovih krajolika. Cilj je bio prikazati fotografije koje nose tematiku i autentičnost, lica prirode koja se inače ne vide tako često.

“Evo, dragi ljudi, premijera moje prve autorske pjesme ‘Lika prati me u stopu’ koju sam napisao i snimio u suradnji sa Zvonimirom Tonkovićem kojem puno zahvaljujem za sav trud.”, kaže  njen autor.  Kreiravši ovako dirljivu zajedničku ličku priču, gledateljima je pružio nešto drugačije, intimnije, trenutke za pamćenje.

Između više od 500 svih pristiglih fotografija, u sam spot se uvrstilo 40, a Marina je sretna i počašćena što je odabran i jedan njen uradak. S obzirom na to da ima vikendicu upravo na Plitvičkim jezerima, sada će naredna (foto)uživanja dobiti još posebniju i emotivniju čar.

Čestitke draga Marina!

Posted by on May 14 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010