whattafashion.com

Raskoš na Irenin način

Nedavno je Irena Grahovac ponovo pokazala zašto već godinama nosi epitet dive među modnim dizajnerima u susjedstvu (Srbiji). Revija koju je priredila u okviru Fashion Selection-a, izazvala je oduševljenje svih prisutnih i o njoj će se sigurno još dugo pričati!

” Presrećna sam jer reakcije koje sam dobila posle revije su zaista predivne. Ovo je nova modna linija KONTRA, koju sam upravo pokrenula i koja će ići u posebnu distribuciju. Dakle, nju nećemo distribuirati kroz Irena Grahovac radnje, nego ćemo otvoriti nove za KONTRA liniju.  Moda sedamdesetih i osamdesetih  je meinstrim za sledeću sezonu. U ovoj novoj kolekciji zastupljene su zvoncare, A krojevi, krzneni okovratnici, kaputi od krzna, prsluci A kroja, krznene torbe. Pretežno sam koristila plemenito krzno, a od boja su korišćeni tonovi zemlje i neizbežna crna.”, kaže Irena i dodaje da pored toga što joj je važno da u svojim modelima ostavi osobni autorski pečat, kao netko tko već dva desetljeća vodi ozbiljan posao, trudi se i da poprati svjetske trendove.

” Milanski sajam kože i krzna odlično je pokazao šta je to trend za narednu sezonu. Tendencija je da plemenito krzno potiskuje montone. Uostalom, ako pogledate revije ozbiljnih svetskih dizajnera za sledeću sezonu, svi su koristili plemenito krzno, pa makar u detaljima. Toga sam se i ja držala.”

Modna revija Irene Grahovac privukla je ogroman broj posjetitelja, pripadnika sedme sile, poznatih osoba i modnih blogera, ljubitelja mode. Ireni su podršku  pružili Nada Macura, Goca Tržan, Leontina, Jelena Gavrilović, Biljana Lukić i Ognjan Radivojević, Tamara Bakić, Dragana Ćosić, Boško Jakovljević.

Posted by on Apr 23 . Filed under Inspiracija, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010