whattafashion.com

Revija manekena UMAHA ( Udruženje manekena Hrvatske) u Britanskoj ambasadi u Beču

U M A H je u suradnji s austrijskom event-agencijom organizirao modnu reviju u ambasadi Velike Britanije u Beču. Dana 11.09.2014 u sklopu proslave i godišnjice Britanske ambasade u Austriji, održana je modna revija poznatih modnih marki koji se nalaze na Austrijskom tržištu.

Manekeni i manekenke ove poznate agencije, predvođeni poznatim modelima (Sandra Šerbec Tea Matijević) oduševili su sve prisutne goste tog događaja, visoke dužnosnike, poznate poslovne ljude koji svojim radom povezuju i učvršćuju veze između Austrije i Velike Britanije.

Na reviji su predstavljene nove kolekcije poznatih austrijskih i britanskih modnih marki: Collins hats, Wolford, Frey Wille, Armani, Bruhle, Sportalm, Channoine i još mnoge druge. U M A H je i ovaj put dokazao da su naši modeli svojom profesionalnošću, ponašanjem na sceni i van nje, svojim trudom zaslužili ponovno biti u vrhu mode i modne industrije kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Nakon uspješno odrađene revije u ambasadi velike Britanije, naše manekenke i manekeni su angažirani za trodnevni angažman u listopadu. Tijekom ta tri dana, nosit će nekoliko modnih revija u Beču, i nadamo se ponovno nas predstaviti u najboljem svjetlu. Nakon što je u proljeće 2014. velikom revijom u Westinu, proslavio 50 godina rada, U M A H s svojim modelima ponovno stvara svoj put prepoznatljivosti i kvalitete.

Posted by on Sep 18 . Filed under Inspiracija, Models. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010