whattafashion.com

Slavni i novogodišnja slavlja: Jelena Bošnjak Novu je dočekala u Budvi!

Novogodišnja slavlja divna su prilika da se ponovno nađete u omiljenom društvu prijatelja, da prošećete u čak nekoliko slavljeničkih outfita i posjetite mjesta lude zabave.

U Budvi su Novu dočekali u obilju dobrih vibracija. Koncerti Zdravka Čolića, Hari Mata Harija, odlični restorani, ugodne temperature, omiljeno društvo prijateljica i općenito fantastična slavljenička atmosfera, bili su razlozi da ovaj grad za ulazak u Novu odabere i naša poznata dizajnerica Jelena Bošnjak,

Primijećena je u čak nekoliko atraktivnih outfita, a nama je posebnu pažnju privukla bijelosrebrna kreacija, kojom dominiraju krzneni i metalic detalji.
Srebrni efekti se nastavljaju kroz crno- srebrni look u stilu osamdesetih, koji nas je instantno vratio u omiljeno modno razdoblje.

Uz crnu i srebrnu, ove sezone nosimo i neon pink, koja neizostavno podiže energiju, a plavušama savršeno pristaje, kao produšetak girly osobnosti. Jelena je vibrantnu ružičastu ponijela u kombinaciji s crnom te ju na taj način učinila elegantnijom i nosivijom u slavljeničkom periodu godine.

Posted by on Jan 5 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010