whattafashion.com

Sretna sedmica za divno prijateljstvo i poslovnu suradnju!

Kad upoznate divne ljude, dragocjene osobnosti, vrijeme s njima tako divno teče, da ni ne primijetite kako ulazite u čak sedmu godinu druženja i suradnje.
Tek kad se okrenete malo unatrag, pogledate što ste sve zajedno ostvarili u tom periodu, širom otvorite oči i slatko se nasmijete. Tako je nedavno bilo nama, kad smo shvatili da se s karlovačkom fotografkinjom, novinarkom Marinom Đarmati, družimo i surađujemo već sedam divnih godina.

Ova uspješna, mlada poslovna žena, nedavno je svom popisu priznanja pridružila i  make up certifikat. Naime, nedavno je prisustvovala na Artdeco Masterclassu pod vodstvom svjetski poznatog vizažista Macedonia Bezzere, što joj je bila izuzetna čast. Nakon dugogodišnjih suradnji s brojnim portalima u našoj zemlji i regiji te uredništva magazina Adria Daily za Hrvatsku,, postala je urednica  švicarskog portala FashionMag42, ponovno za Hrvatsku.
Nama prvima otkriva kako je u dogovorima za jedan lijepi projekt koji bi na kraju mogao biti kruna njenog rada.

Toliko fantastičnih vijesti od Marine, koju volimo zvati našom jer je prve novinarske korake radila kod nas (nakon što smo ju otkrili na njenom blogu)  i tako postala bitnim članom naše whattafashion.com obitelji.

Nakon sedam divnih godina druženja i suradnje, nastavljamo dalje i u slavljeničkom duhu koračamo zajedno, ususret novim inspiracijama i uspjesima!

Posted by on Jun 30 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010