whattafashion.com

Style termometar: “Just like animals”

Znate ono, kad tražite jedan odjevni predmet u svojoj ladici, a nađete drugi, nakon dugo vremena i oduševljeno ga ponovno idete obući, da provjerite, da li vam još uvijek tako dobro pristaje?
Nisam bila te sreće, da sam u svoju suknju iz umjetnog krzna niskog flora, ušla od prve, kao nekad, no to ne znači da ju neću ponovno nositi, čim se malo stanjim u bokovima.
Do tada, zaigrala sam se tonovima, smiksala uzorke i osmislila modnu priču, koju sam isprva htjela nazvati Animalia, radi animal uzoraka na torbi i čarapama, ali me stvar od Maroon 5, Animals (Gryffin Remix), toliko ometala, da je naprosto morala postati dio članka.

Danas je sunčano pa su i fotke vrlo osunčane, a wild look čine: dolčevita Esmara, pencil suknja Estare Culto, torba iz umjetnog krzna Marla, čipkasto donje rublje Palmers, F&F, Yamamay, Vichy Liftaktiv Flexiteint, mrežaste čarape tigrastog uzorka Mia Arssi , Revolution paleta rumenila u kremi, Sleek paleta sjenila, Rvolution highlighter stick, Bodysoul kist, naušnice iz oslikane keramike, drvena narukvica s mesing detaljima, kožna narukvica s ahatom Marla, i hoops iz akrila.

Puno sunčanih pozdrava!

Nives

Posted by on Feb 12 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010