whattafashion.com

Tina Maze potpisuje Lencia kolekcije Victory i Snow Queen

Zlatarna Celje je u suradnji s najboljom slovenskom skijašicom Tinom Maze, izradila dvije ekskluzivne kolekcije koje utjelovljuju osebujnu eleganciju i nepobjediv borbeni duh mlade sportašice.

 

Obje linije nakita, koje su dio jesensko-zimske kolekcije LENCIA TINA MAZE, dolaze s potpisom slovenske kraljice snježnih strmina.

Najnovija kolekcija nakita Victory vodi nas u nepregledne daljine bajkovite Rusije koja se kao hladna jutarnja rosa prelijeva u plemenitim modrim tonovima. Ove boje predstavljaju moć i pobjedu koju sugerira i sam naziv kolekcije.

Kolekciju Victory je zajedno s Tinom Maze dizajnirala vrhunska dizajnerica nakita Zlatarne Celje Olga Košica koja je formiranjem posebnog modrog privjeska na ogrlici i naušnicama dočarala simboliku medalje, dok je oblikovanjem srebrnog prstena i dva modela srebrnih naušnica ilustrirala pobjedničko postolje koje na predstojećim Olimpijskim igrama čeka Tinin dolazak.

Druga kolekcija LENCIA TINA MAZE, koja nosi naziv Snow Queen, upotpunjena je jarkim topazom u blistavim nijansama zelene boje. Topaz se od ostalog dragog kamenja razlikuje upravo po svojoj tajanstvenosti.

O inspiraciji za kolekciju Snježna kraljica, koju čine ogrlica, prsten i dvoje naušnice, Olga Košica ističe:

»Tina Maze ima svoj jedinstveni stil, kojeg ne napušta ni za vrijeme natjecanja, a iz kojeg proizlazi i njezina fizička snaga i natjecateljski duh. Osim što je iznimna sportašica, Tina Maze se može pohvaliti i mekoćom i nježnošću koje se odražavaju u kolekciji LENCIA TINA MAZE. Kolekcija Snow Queen odražava upravo tu kombinaciju ženstvene elegancije s dinamičnom energijom i ambicioznošću.«

Osim nakita, slovenska sportska zvijezda je predstavila i fotografije za kolekcije Victory i Snow Queen  te se još jednom dokazala i kao model pred fotografskim objektivom.

Posted by on Jan 1 . Filed under Design, Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010