whattafashion.com

Top Trend je Barbie Core!

O najpoznatijoj lutki na svijetu možete misliti što hoćete, no otkad su se pojavili prvi kadrovi sa seta filma Barbie, u kojemu glavne uloge tumače Margot Robie i Ryan Gosling, zavladala je prava Barbie groznica.

Megan Fox, Zendaya, Lizzo, slave ovaj superženstveni trend kroz outfite i boju kose, a u obožavanju ružičastih nijansi pridružili su im se mnogi slavni muškarci poput Machine Gun Kellyja.

Čak je i Valentino na pistu poslao kolekciju obojenu ružičastom bojom, kreiravši s Pantoneom nijansu Hot Pink za svoju jesensko – zimsku kolekciju. Koliko snažno, elegantno i cool može djelovati  nekad ismijavani total look u ružičastoj, dokazale su najpoznatije influencerice, sudionice  njegovog showa.

Ako se ipak dvoumite, nabaviti ili ne komad odjeće ili accessoirea intenzivno ružičaste nijanse, ovogodišnje kolekcije bogate su i umjerenijima, poput Bubble Gum pink te smirenijim krojevima.

Foto Pinterest i vlasništvo stilista

Posted by on Sep 7 . Filed under Inspiracija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010