whattafashion.com

Valentinovo by Lady Misch Masch

Je li i vas zatresla Valentinovska groznica? Našu suradnicu Lady Misch Masch – nije. Razumljivo, nekima je Valentinovo svaki dan.

Fućkam ti ja Valentinovo ako je netko prema meni odvratan cijele godine, a na današnji dan mi donese 4 buketa cvijeća. Sva sreća pa pripadam ovom drugom dijelu koji tijekom godine živi život ispunjen ljubavlju, a današnji dan i nema neki poseban značaj. Doduše, svud kud dođem neki plišanci, ruže, kletve, iliti zakletve na vječnu ljubav i ostalo. Prođe Valentinovo, a ono ostanu samo kletve i zakletve, bez osnove, bez smisla . Ali ne na vječnu ljubav.

Kad dođu klinci, za ljubav malo vremena ima, ali ona se svejedno može pronaći u mnogo velikih i malenih stvari. Da mi moj voljeni donese majicu ako mi je hladno, da mi donese tabletu ako me boli zub (kao što me sada uistinu boli), da ode po pelenu malenom, a ja ostanem cviliti u društvu sa svojim zubom i sl. Možda ću nažicati kakav parfem ovih dana u ime Valentinova, čisto da povećam kolekciju za koju pojma nemam čemu mi i služi, ali duboko u duši sam daleko od srcedrapateljice koja će čeznuti za posljednjim izrazom romantike. Kao što gore naslutih i započeh priču, ja ljubav čitam drukčije. Ako je ne osjetim, nema tog praznika, tog cvijeta, te stvari koja će me utješiti.

Zato, hvala onome koji me voli i koji uspijeva dokazati da i brak može biti Valentinovo, da me njegovi potezi mogu oduševiti kao da smo klinci. Koji me ne mora nužno odvesti na skupu večeru (makar nemam ništa protiv) i koji ne mora platiti buket 500 kuna da mi pokaže da me voli…Prava istina je da mi je dovoljan i cvjetić i topli zagrljaj da znam da je uz mene…I hvala mu na tome…A parfemić ćemo samo pravdati Valentinovom radi savjesti i stanja na računu… Želim i vama puno ljubavi i neka vam svaki dan bude življenje ljubavi!

Text by Lady Misch Masch

Posted by on Feb 14 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Media, Text by Lady Misch Masch. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010