whattafashion.com

Vrhunska elegancija kupaćih kostima ERES

Brand “Erès” je odavno poznato ime u području koncepcije luksuznih kupaćih kostima. Svake godine, od proljeća 1968, marka predlaže kostime čistih linija što valoriziraju ženstvenost i neusporedivu eleganciju. Sve siluete su sublimirane, zahvaljujući dobro proučenim krojevima. Tijelo pokriveno novim vlaknima, na bazi jako slavne lycre, je savršeno i lijepo.

Svi proizvodi marke su dopadljivi, zahvaljujući preciznosti i nadarenosti osnivateljice Irène Leroux, koja je oformila čuvenu marku. Njeni roditelji su kreirali mitski bikini, koji je nosila Brigitte Bardot u još slavnijem filmu “I Bog stvori ženu”, ruskog princa Poljakova, poznatijeg kao Roger Vadim.

“Erès” je postao vlasništvo kuće Chanel 1996 godine te su razvijene i proširene djelatnosti, pa danas posjeduje više od 600 prodavaonica u SAD, Italiji, Španjolskoj i Francuskoj. Od prije četiri godine Valérie Delafosse kreira predivne, luksuzne kostime, u kojima sve žene imaju izgled božica.

Ovogodišnjom ljetnom kolekcijom, stilistica predlaže veliki broj različitih modela poput “Amarre/Baborda” dvodijelnog kostima izrađenog od čuvenih “fibres”.” Aras” je jednodijelni kostim čije se bretele mogu pomicati i kombinirati u svim pravcima a karakterizira ga višebojno perje. Kostimi iz teme “Coco” su sa motivima algi ili biljaka dok se oni iz kolekcije “Frou-frou” nose na poslijepodnevnim partyjima, zahvaljujući eleganciji i ljepoti izrade.

“Erès” kostimi sliče na drugu kožu i brzo se suše. Tendecija 50 godina je više nego uspješna.

Vivian Sassen je ostvarila predivnu kampanju marke u kojoj Saskia de Brauw i Annemaria Rus, nalikuju morskim sirenama.

Foto: www.eresparis.com

Text by Džana Mujadžić

 

Posted by on Apr 28 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Slide, Text by Đ. Mujadžić. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010