whattafashion.com

Zaljubljeni u Lucija Vrcić torbe? Osvojite jednu!

Lucija Vrcić rođena je 15.03.1987. godine u Sarajevu. Nakon Osnovne škole pohađala je srednju umjetničku školu, smjera modni dizajn u Kiseljaku – Bosna i Hercegovina,a  daljnje školovanje nastavila je u Zagrebu na Tekstilno-Tehnološkom fakultetu gdje je magistrirala Modni dizajn (2012.godine).

Nakon školovanja. osnovala je vlastiti obrt  „Lucija Vrcić“ koji se bavi proizvodnjom, prvenstveno torbica od kože i nekih odjevnih predmeta.
Ideje crpi najviše iz biljnog i životinjskog svijeta. Najpopularnije torbice su Torbica  Riba, koja ju prati od samog početka njenog profesionalnog rada te Torbica Leptir.
Za izradu svojih torbi, Lucija najčešće koristi kože različitih uzoraka i boja. Cijene torbica variraju, ovisno o modelu i dostupne su na tržištu BiH i Hrvatske.

Možete ih pronaći na Facebook stranici (javiti se osobno Luciji, ukoliko imate posebne želje, što se tiče boje, kože i modela torbice)
https://www.facebook.com/vrcic.lucija/ -Lucija Vrcić  ili instagramu Lucija Vrcić Bags

 

U našem giveawayu možete osvojiti bijelu torbicu Riba s fotografije! U razdoblju 10. 10 – 24. 10. u 20 h, ostavite svoj odgovor na nagradno pitanje: Što je najčešća inspiracija Luciji prilikom kreiranja torbica?
ispod linka na ovaj članak, na našoj FB fan stranici WhattaFashion

Sretno!

Posted by on Oct 10 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010