Trendovi

Inspirirajte se preppyjem!

Sexy jeans hlačice i bijela košulja, štucne i tenisice plus žuti prsluk iz prošivenog materijala – samo su jedan od stylinga koji dočaravaju preppy stil, inspiriran  američkim školama.  Prep dolazi od izraza prep school ili preparatory school, vrste privatne srednje škole, prije collegea.
I vi možete isprobati kako vam pristaju stylinzi inspirirani preppyjem, koji je ove sezone ponovno vrlo moderan. Imate li kratki ciglasti trench i midi suknju zvonaste forme, boje pijeska, spojite ju s košuljom ili vesticom žuto-crveno-plavih pruga, dodajte sokne i Budapester style cipele (na vezanje) u dva tona. Preppy čine i suknje sitnijeg uzorka, u spoju zelene i žute boje, kombinirane s bijelim puloverom, točkastom maramom narančasto-bijelo-plavog uzorka i top kariranog uzorka, žuto-bijele kombinacije. Dodate li svemu nylon jaknu bijele boje, potpuno ste pogodili temu.

Crveno – bijeli prugasti uzorak i polo majica širokih pruga žuto-pink-ciklama-bijele boje, vole se u preppy stilu! Preppy poručuje – što šarenije, zabavnije, to bolje, tako da se stylingu sastavljenom od različitih širina i boja pruga može dodati i modni dodatak poput žute marame. Sve će smiriti crni blazer i crno-bijele tenisice, nošene na štucke.
Želite li se odijenuti u preppy stilu, spojite košulju sitnog uzorka, narančasto-plave boje i crveni rebrasti pulover, dužine do struka. Dodajte suknju grafičkog uzorka, crveno-žuto-ljubičaste površine, soknice i Budapester cipele beige-crne površine.

Preppy je i žuti kraći mantil s crnim gumbima u spoju s crveno – bijelom zvonastom suknjom floralnog uzorka, na vezanje. Preppy je i zelena košulja u kombinaciji s bijelim topom crvenog printa, uz crvene hlačice s metalnim zipovima i kopčama, bijelim štucnama i crveno-bijelim cipelama. Spoj komplementarnih boja odlično smiruje blazer pješčanog tona,

Ako vam je svo to šarenilo ipak “too much”, preppy čini i tamnoplavi mantil ,s plavim blazerom na vezanje i modnim dodatkom – kariranim crveno-bijelim kišobranom.

U nastavku nekoliko smirenijih preppy kombinacija, kao inspiracija.

https://www.instagram.com/p/BlZDE78ng04

https://www.instagram.com/p/BlYFN65gIjh

https://www.instagram.com/p/BlWKYIij5B_

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa